logo site jettesstrudsefarm cr

ET STENKAST FRA VESTKYSTEN

En stenkast fra Vestkysten lever hos os en række helt specielle dyr.

De går hele året rundt på grønne arealer i naturskønne omgivelser og med en herligt blik ud over Stadil fjord.

Vi arbejder i og med naturen og producerer kvalitetsprodukter på naturarealer. Farmens specielle og idylliske beliggenhed, har en utroligt plante-& dyreforekomst, som veksler meget med årstidernes skiften.

På grund af farmens beliggenhed direkte ned til fjorden føler mange  forskellige og sjældne fugle sig også rigtig vel tilpas hos os.

VORES MANGE DYR

På ca. 300.000 m2 friland holdes forskellige dyrarter, hvoraf hovedparten udgøres af de ikke flyvedygtige strudse.

Vi arbejder i og med naturen og producerer førstehånds produkter af høj kvalitet hos Naturland. Den idylliske beliggenhed med et stort udvalg af planter og dyr, som konstant skifter med årstidernes skiften, giver vores gård en særlig charme. På grund af vores mere end 2 km lange kystlinje, føler den lille halvø og den lille sø, ikke kun vores, men også mange vilde dyr, hvoraf nogle er sjældne, meget godt tilpas.

STRUDSE

Som navnet antyder, lægger vi vægten på strudseopdræt.

Flere avlsfamilier med en hane og tre-fire høns sørger for afkom. Æggene udruges enten i vores udrugningsrum eller i strudsenes reder.

VANDBØFLER

Vores vandbøfler (som ikke må forveksles med bisonokser)  har til formål at afgræsse overdrev på Natur2000-arealer. En anden flok vandbøfler afgræsser et naturbeskyttelsesområde ved Ringkøbing fjord.

EMU & NANDU

Ved siden den store strudsefugl lever også et par emuer fra Australien og nanduer fra Sydamerika. Lige som kiwi og kasuar kan de ikke flyve.

FÅR, HØNS, LØBEÆNDER & VAGTLER

Farmens øvrige dyr bidrager med bioafgræsning eller æglæggere.